Det är knappt vi minns hur det började, men inför vårt årsmöte den 16 mars 2020 minns jag vårt dilemma om vi skulle våga eller inte. Med stort bord, där vi satt på varannan stol och kaffebrödet serverades upplagt på assietter med gladpack över, så genomfördes det under Ann-Marie Sörbergs ordförandeskap. Sedan kom restriktionerna ”på riktigt” och luften gick ur både oss och övriga kulturlivet.

Som vanligt hade vi en webbsida att sköta och som många andra fick vi nöja oss med att jobba hemifrån. Under hösten 2019 hade vi tagit beslutet att fräscha upp webbsidan och byta till en närproducerande IT-support. Nu på vårkanten var det dags! Kanske kom det väldigt rätt i tid då både aktiviteter och besöken varit sparsamma. En hel del beslut skulle tas; vad ska vi ha kvar, vad ska vi ändra, färger mm? NU finns den där i nygammal skepnad och fortfarande finns små justeringar att göra, men vi är i mål!

Fortfarande är kalendern skrämmande tom och själva har vi fått skriva ”INSTÄLLT” på både den planerade Kulturmässan och Konstrundan. Samtidigt kommer små ljusglimtar med verksamhet som försiktigt öppnar sin sommarverksamhet. (Se fliken aktivitetstips!)

Styrelsen började bli riktigt sugen på att ses! Skulle vi våga träffas, ute och försöka hålla distans? 1 juni gjorde vi slag i saken. Här ser ni styrelsemöte i Corona-tid:

Så blev styrelsen slutgiltigt konstituerad och vi kunde få ner på pränt de preliminära beslut vi tagit under karantänen. Nu filar vi vidare på webbsidan och fortsätter vara Hedemorabygdens kulturfönster på nätet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *