+ Lägg till ett evenemang

Hur man lägger till ett evenemang

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

”Medvetet överflöd” föredrag Catrin Nilsson, Jörgen Tranberg och AnnaLena Mellbom. Musik Fredrik Swahn. Stjärnsund.

2016-12-06 @ kl 19:00 till kl 21:00

175kr

Inspiration, framtidshopp tillsammans med ett starkt igenkännande med humorn som verktyg. Fredrik Swahns musik från kommande albumet kommer att rama in kvällen.
2 timmar. Onumrerad sittplats.

Servering kl 18.00-19.00 anmälan till:
aivasusanne@hotmail.com
Värmande Veg Eko soppa med grönskande inslag från kockens trädgård och hembakad bröd 80 kr. Eko fika med glutenfri bärkaka och gott starkt kravmärkt kaffe. 30 kr.

Program:
Kvällen kommer innehålla naturvetenskapliga förklaringsmodeller. Du kommer bli medveten om hur du aktivt kan skapa ett liv i fattigdom, medelklass eller rikedom. Ja, du läste rätt!
Du kommer att få insikter och verktyg som hjälper dig att bygga goda relationer, få tid, skapa en hållbar hälsa – vilka alla är framgångsfaktorer inom olika områden.

Vad är det som synkroniserar universums struktur, vetenskap och människans uppbyggnad och aktioner i vardagen?

Att skapa ett liv i överflöd med det som är viktigt för dig, har aldrig någonsin varit lättare – inom alla områden i livet. Informationsflödet idag är större än under någon annan tidsepok.

Vi utlovar en kväll med skratt, humor och allvar.

Föreläsning med musikinslag,Talarna:
ANNALENA MELLBLOM är investerare, entreprenör, hypnoterapeut och författare till 32 ljudböcker. Annalena är en katalysator för personlig förändring och leder människor som vill nå framgång och rikedom i livet.

JÖRGEN TRANBERG är en framstående komplementärmedicinsk terapeut och en erkänd föreläsare och utbildare i USA och Europa. Han bygger broar mellan naturvetenskap, teologi, filosofi och compassion.

CATHRIN NILSSON är en mycket uppskattad föreläsare, entreprenör och medförfattare till boken ”Skapa finansiellt överflöd” och vurmar för unga entreprenörer. Hon driver också olika onlineutbildningar.

För biljetter https://www.biljettforum.se/direkte/?token=ZBixHRJxbOeZ%2BZ%2BwSvxRr2qRSg7TYpunNjlAi%2FrsA6wVA8r88b%2Fvn2ePpQk0StKOV1IVLJrAYPelMxG5rdTXnReUQacAz7yXY%2BNoVPAFQNBAs8PsxLuxxHZmR8zO254d

Detaljer

Datum:
2016-12-06
Tid:
19:00 till kl 21:00
Kostnad:
175kr

Arrangör

Plats