+ Lägg till ett evenemang

Hur man lägger till ett evenemang

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Hedemora Blues Jam + Slidin’ Slim & Eric Hansson

2017-03-04 @ kl 14:00 till kl 18:30

Hedemora Blues Jam hälsar Dig välkommen till ännu ett bluesjam. Vi går in på vårt sjätte år med vårt vinnande jamkoncept.

Scenen är öppen för dig som vill jamma blues med oss. Det finns ett husband till ditt förfogande samt backline. Allt du behöver är ditt instrument och din röst. Skriv upp dig på jamlistan när du kommer.

Vi kör igång kl 14.00 med husbandet GUBBSOLK som så småningom plockar upp jammare på scen. FRI ENTRÈ

Dagen avslutas med våra gästartister Slidin’ Slim & Eric Hansson

Anders Landelius alias Slidin’ Slim och Eric Hansson delade scen för första gången 2008. Det var uppenbart att dessa musikanter framkallade en sällsynt energi och intensitet tillsammans.
Med hektiska solokarriärer så har dock duons framfart på svenska och utländska scener begränsats till en handfull framträdanden per år. Men 2015 påbörjades ett gemensamt album och de äntrade studion med 10 nyskrivna låtar i bagaget och med rutinerade Surjo Benigh som producent. Resultatet, albumet Better Late Than Never är en spännande mix där Slims bakgrund i deltabluesen gifter sig väl med Erics elektrifierade blues. Att dessa välmeriterade herrar dessutom är goda låtskrivare och inte väjer för influenser från såväl soul, country och rock har skapat en platta för vänner av klassisk rotrock i rakt nedstigande led från mästare som John Hiatt, Ry Cooder och sena Dylan.

Nu hälsar vi dem äntligen välkomna till Hedemora Blues Jam. Med sig har de Surjo Benigh på bas och Micke Ajax på trummor.

Välkomna!

Hedemora Blues Jam: Hedemora Blues Jam
http://www.slimhansson.com/

Details

Date:
2017-03-04
Time:
14:00 till kl 18:30
Website:
https://www.facebook.com/pg/hedemorabluesjam/events/?ref=page_internal

Organizer

Venue