+ Lägg till ett evenemang

Hur man lägger till ett evenemang

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Hedemora Blues Jam + Mojo Farm

2018-09-01 @ kl 14:00 till kl 18:30

Hedemora Blues Jam + Mojo Farm

Husbandet drar igång dagen kl 14.00! FRI ENTRÈ. Dagen är fullspäckad med BLUES – jammare, bluesrävar, en fantastisk publik och massor av gott att äta och dricka. Beroende på väder ”backyardjam” eller i puben.

BLUESJAM – öppen bluesscen

Vill du jamma med oss? Ta med din röst, instrument och KOM!  Backline och husband finns för dig! Det blir en intensiv dag så KOM I TID om du vill varar säker på få jamma. Prata med jamledare Tommy!

Husbandet ”Outlets” finns för dig som vill jamma:  Tomas Danielsson sång/gitarr, Jörgen Hedman gitarr, Alf Lundevall på bas och Matte Svanberg trummor.

Dagens gästartister:  MOJO FARM

Vi hälsar Mojo Farm välkomna tillbaka till Hedemora Blues Jam.

Ruffigt ”Juke Joint-sväng” som för tankarna till de mörka gränderna i Chicago och till Mississippis leriga traktorvägar. Rot-techno för den som vill dansa av sig veckans tjat och tristess. Join in…It’s Juke Joint time!

Andreas Ericson sjunger som en grov och desperat bomullsplockare i Missisippi, har ett gudabenådat sinne för sväng, en sanslös energi och med sitt meditativa och starkt rytmiska slidegitarrspel är sannerligen en sann bluesman.

Tony Halvarsson på gitarr spelade ofta på Lilla Maria i Stockholm på 90-talet med Rough’n Ready. Uppskattad av många inklusiver Sven Zetterberg.

Henrik Eriksson bakom trummorna spelar även i Hawkins Hawaii Trio och Rhythm Kings, ett ruffigt r’n’b band från Falutrakten. Henrik Eriksson med sin genuina ljudbild inspirerade Andreas Ericson att utöka Mojo Farm från duo till kvintett.

Sören Andreassen bakom sin kontrabas spelar även i Hawkins Hawaii Trio, Rhythm Kings, Riley McOwen & Sleazy Rustic Boys m.fl.

Lars Södervall – munspel: spelar även i Rhythm Kings m.fl.

VÄLKOMNA!

https://www.facebook.com/hedemorabluesjam/

https://www.facebook.com/Diggin.American.Root/

http://www.kingsarmshedemora.se/

 

 

Details

Date:
2018-09-01
Time:
14:00 till kl 18:30
Website:
https://www.facebook.com/hedemorabluesjam/

Organizer

Venue