+ Lägg till ett evenemang

Hur man lägger till ett evenemang

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Hedemora Blues Jam + Angstbadan

2018-10-06 @ kl 14:00 till kl 18:30

Hedemora Blues Jam + Angstbadan

Husbandet drar igång dagen kl 14.00! FRI ENTRÈ. Dagen är fullspäckad med BLUES – jammare, bluesrävar, en fantastisk publik och massor av gott att äta och dricka.

BLUESJAM – öppen bluesscen Vill du jamma med oss? Ta med din röst, instrument och KOM!  Backline och husband finns för dig! Kom tidigt och inte i sista stund så är det större chans att det finns plats på scen för dig! Skriv upp dig på jamlistan. Gärna hela ditt namn, om du sjunger och vilket instrument du spelar. Håll dig redo och stämd. Prata med jamledare Tommy!

Husband denna dag: ”Södra Dalarna Blues Band” med Peter Lönnborg gitarr och sång, Jan Larsson på bas, Tony Lind på gitarr och sång samt trummor Thomas Westman.

ANGSBADAN

Själfylld blues. Retroinspirerad rock. Psykedelisk improvisation och rötter från americana. Detta är huvudingredienserna och inspirationen för Angstbadan. Inspirerade och med ett lekfullt blandande av dessa genres har Angstbadan utvecklats till en stadig kvartett med fokus på det egna materialet.

Med fjolårets EP-release Midnight Hour och denna sommars singel Conversations är Angstbadan nu stolta med att släppa sin debutskiva denna höst och har glädjen att besöka Hedemora som andra stopp på sin releaseturné.

Conversations: https://open.spotify.com/album/3N6XXigaUy7EUiz8shdvjX…

Nowhere Around: https://open.spotify.com/album/3yGNwyFWFK3P1HoHPzS6Ig…

VÄLKOMNA!

https://www.angstbadan.com/

https://www.facebook.com/hedemorabluesjam/

http://www.kingsarmshedemora.se/

 

Details

Date:
2018-10-06
Time:
14:00 till kl 18:30
Website:
https://www.facebook.com/hedemorabluesjam/

Organizer

Venue