+ Lägg till ett evenemang

Hur man lägger till ett evenemang

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

4 aug Hedemora Blues Jam + Big Rob Blues Quartet

2018-08-04 @ kl 14:00 till kl 19:00

 

Hedemora Blues Jam + Big Rob Blues Quartet

Husbandet drar igång dagen kl 14.00! FRI ENTRÈ. Dagen är fullspäckad med BLUES – jammare, nya stjärnor på blueshimlen, gamla bluesrävar, en fantastisk publik och massor av gott att äta och dricka. Högst troligt ”backyardjam”.

BLUESJAM – öppen bluesscen

Vill du jamma med oss? Ta med din röst, instrument och KOM!  Backline och husband finns för dig! Det blir en intensiv dag så KOM I TID om du vill varar säker på få jamma. Prata med jamledare Tommy!

Det finns ett TREPAKK för dig som vill jamma:  Kjell Öhman på sång/gitarr, Christer Östberg på bas, Johan Grandin på trummor

Dagens gästartister:  Big Rob Blues Quartet: Robert ”Big Rob” Svensson klev in på ett jam en lördag i Gamla Stan i Stockholm och sa ”jag skulle vilja spela lite blues” och på den vägen är det. Det är inte så fasligt länge sedan men en sak kan vi vara säkra på och det är att vägen han har slagit in på har inget slut. ”Big Rob” andas blues. Det här är närkontakt av tredje graden med ”The Kings”. Traditionellt men med ett helt eget sound.

Med sig ha han Patrik Norrman på bas, spelar även med ”Top Dogs”, välkänd för Hedemora Blues Jam med bandet Erika Baier & Business.  Thomas Lingman på trummor också ”Top Dogs” och Bill Öhrströms ”svenska band”. Daniel Karlsson, även han har besökt Hedemora Blues Jam med Erika och som omnämns som ” en av Sveriges bästa bluespianister”.

VÄLKOMNA!

https://www.facebook.com/hedemorabluesjam/

http://www.kingsarmshedemora.se/

Detaljer

Datum:
2018-08-04
Tid:
14:00 till kl 19:00
Webbplats:
https://www.facebook.com/hedemorabluesjam/

Plats