Anja Edman, konstnär

Jag är Anja Edman!
När jag ser tillbaka på min livsväg, så är det alltid några saker som alltid funnits där. Jag har alltid varit skapande, igenkännande och fascinerats av människor. Detta har lett mig till den jag är idag, då jag använder min intuition och skapande.
Jag har en bred kunskap om det andliga och arbetslivet, då jag alltid varit skapande och otroligt nyfiken har detta lett mig till många utbildningar och möten med fantastiska människor. Idag är jag utbildad massör, Vedic art lärare, antigympaledare, medium, coach, hälsopedagog, djurkommunikatör och mycket mer. Det jag skapar främst inom glas, ull och silver, och inom måleri akryl, akvarell, torrpastell och vax.
Jag ser det som en stor utmaning att få människor att se vilka otroliga resurser de har och vilka underbara individer de är, som har enorma valmöjligheter om de vill.
Jag tror att om man kan väcka nyfikenheten hos en person så får den bästa förutsättningen att få en lösning som passar sig, då människan är nyfiken av sin natur. Ge och få utrymme är också någonting som är viktigt för mig –  med andra ord respekt för andra människor och sig själv.
Välkommen att uppleva
Vänligen Anja

Anja Edman
Östra Trollgränd 9
770 70 Långshyttan
073 93 76 010
anjaedman@hotmail.com
   

 

JUST NU:

önskar vi er alla en fin sommar!
Hedemoratraktens kulturhändelser
hittar du under fliken “Evenemang” och titta även under “Besöksmål”!

Föreningens huvudsponsor

Kommande evenemang

sön 16

Söndagsdans i Folkets Park

juni 16 kl 17:00 - 21:00
tor 20

Pelikanen – teater

juni 20 kl 19:00
fre 21
fre 21

Midsommarfirande i Vikmanshyttan

juni 21 kl 15:00 - 17:00
lör 22

Melodikrysset på Café Wahlman

juni 22 kl 09:30 - 11:30