+ Lägg till ett evenemang

Hur man lägger till ett evenemang

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hedemora Blues Jam, OPEN STAGE + MAXIE FREEMAN BLUESBAND + Blue Monday

2017-08-05 @ kl 14:00 till kl 18:30

Hedemora Blues Jam + MAXIE FREEMAN BLUESBAND + Blue Monday

Husbandet U.P.A drar igång dagen kl 14.00! FRI ENTRÈ. Dagen är fullspäckad med BLUES. Jammare, två konserter med enastående gästartister, sanslöst härlig publik och mycket gott att inmundiga på Kings Arms. Om vädret tillåter kör vi utomhus på Kings Arms bakgård där grillarna väntar! Dagens avslutas tidigast 18.30.

BLUESJAM – öppen bluesscen

Vill du jamma med oss? Ta med din röst och instrument. Backline och husband! Husbandet U.P.A värmer upp oss en stund för att sedan välkomna DIG upp på scenen som vill jamma. Det blir en intensiv dag så KOM I TID om du vill varar säker på få jamma. Prata med jamledare Tommy!

BLUE MONDAY  – The Last Call

Calle Gustavsson och Dag Weibel äntrade Hedemora Blues Jams scen från starten för sex år sedan och vi har sedan dess fått följa deras fantastiska musikaliska resa tillsammans med sångerskan Ulrika Nordström Lund och trummisen Mikael Lund. Det är med sorgblandad glädje i blueshjärtat som vi överlämnar jamscenen till BLUE MONDAY för en avskedskonsert. Vi önskar dem Lycka Till och ser fram emot att höra Ulrika, Mikael, Dag och Calle i nya konstellationer framöver.

 

MAXIE FREEMAN BLUESBAND

Maxie Freeman har gästat Hedemora Blues Jam flera gånger tidigare med flera av sina bandkonstellationer. En sannerligen unik högenergi levererande bluesman!

Maxie FreeMan gitarr och sång

Patrik Thelin på trummor

George Hedlund på keyboard

Oskar ””SouthMan” Söderman på bas

 

VÄLKOMNA!

Facebook: Hedemora blues jam

http://kingsarmshedemora.se/

 

Detaljer

Datum:
2017-08-05
Tid:
14:00 till kl 18:30
Webbplats:
https://www.facebook.com/hedemorabluesjam/

Arrangör

Plats